Jones Lang LaSalle скоротить близько 50 людей у Росії та Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jones Lang LaSalle скоротить близько 50 людей у Росії та Україні

460
Компанія Jones Lang LaSalle, одна з провідних у світі фірм з управління проектами і консалтингу в сфері нерухомості, ухвалила рішення щодо скорочення близько 50 співробітників в офісах у Росії та Україні.
Як повідомляється в прес-релізі компанії, рішення про вибіркові скорочення, які торкнуться молодшого та адміністративного персоналу, було прийнято керівництвом компанії "у світлі нинішньої економічної ситуації".
"Рішення приймалося в рамках більш широкої стратегії зниження витрат у цілому для того, щоб забезпечити існуючий високий рівень конкурентноздатності компанії на ринках Росії і СНД в 2009 році", - відзначено в прес-релізі компанії.
За словами керуючого директора Jones Lang LaSalle у Росії і СНД Марка Джаггера, наведеними у документі, скорочення дозволять компанії впоратися із труднощами в 2009 році. "Для нас це було дуже складне рішення. Однак цей захід дозволить нам упоратися із труднощами, які нас очікують наступного року. Ми зможемо зберегти лідируючу позицію на ринку і продовжити надавати нашим клієнтам професійні послуги на найвищому рівні", - сказав він.
У той же час, як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у московському офісі компанії, повного закриття свого представництва в Україні Jones Lang LaSalle не планує.
Jones Lang LaSalle надає фінансові і комплексні професійні послуги в сфері нерухомості і має близько 180 представництв, які охоплюють понад 750 міст в 60 країнах світу. Оборот компанії в 2007 році склав $2,7 млрд.
У сфері управління корпоративною нерухомістю портфель Jones Lang LaSalle становить більше 111,5 млн кв. м по усім світі. Підрозділ компанії з управління інвестиціями LaSalle Investment Management управляє активами вартістю більше $53 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас