Україна та Великобританія домовились про регулярні зустрічі фахівців з економічних питань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та Великобританія домовились про регулярні зустрічі фахівців з економічних питань

209
Голова ради Національного банку України Петро Порошенко провів зустріч з радником посла Великобританії в Україні Данканом Аланом, яка відбулась на прохання останнього. Про це повідомляє прес-служба П.Порошенка.
Сторони домовилися про проведення регулярних зустрічей за участю фахівців обох сторін, які б мали можливість в ході діалогу обмінюватись прогнозними даними та на базі моніторингу подальшого розвитку економічних тенденцій в умовах світової кризи представляти на розгляд уряду та парламенту вичерпний перелік рекомендацій щодо оперативної кореляції заходів української антикризової програми у разі її затвердження.
Крім того, під час зустрічі було обговорено питання британського досвіду щодо швидкої та ефективної розробки програми протидії наслідкам світової кризи для економіки Великобританії. Сторони обговорили політичну ситуацію в Україні та негативний вплив, який матиме для української фінансової системи відсутність політичної стабільності та консолідації сил під час затвердження антикризової програми.
Д.Алан від імені британської сторони висловив запевнення щодо підтримки європейських та євроатлантичних прагнень України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас