"Воля" заявила про підвищення цін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Воля" заявила про підвищення цін

1238
Компанія "Воля-кабель" заявила про свій намір підвищити ціни на послуги кабельного телебачення. Про це заявила керівник відділу PR компанії "Воля" Аліна Сигда.
Підвищення цін у компанії пояснюють зростанням курсу долара й обіцяють, що підвищення не буде "різким" і відбудеться не раніше ніж за кілька місяців.
За словами Аліни Сигди, дата підвищення цін не визначена й буде залежати від ситуації в країні й, у першу чергу, від курсу долара відносно гривні. Відсоток зростання цін буде розраховуватися виходячи із цього показника.
"У кожному разі ми не будемо підвищувати різко й на багато, це не буде 35-40 (відсотків )", - відзначила Сигда.
За її словами, з 2009 року компанія планувала переглянути ціни на послуги надання цифрового телебачення. Економічна ситуація в країні тільки сприяла цьому рішенню.
Компанія "Воля" - провайдер телекомунікаційних послуг, що надає доступ до пакетів програм кабельного телебачення під ТМ "Воля Преміум ТВ" і доступ до ресурсів Інтернет під ТМ "Воля Бродбенд". Послугами кабельного телебачення оператора користуються близько 500 тис. чоловік, і порядку 200 тис. є користувачами послуги доступу до Інтернет. Компанія працює в Києві, Львові, Чернівцях та Алчевську.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас