У Києві без тепла 141 будинок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві без тепла 141 будинок

Енергетика
196
У Києві 141 будинок дотепер не підключений до теплопостачання через погану підготовку до опалювального сезону, що здійснюється ЖЕКами.
Як повідомляє офіційний сайт акціонерної компанії "Київенерго", це підприємство завершило підключення до опалення споживачів тепла в столиці.
Так, станом на 28 жовтня "Київенерго" забезпечило теплопостачанням всіх споживачів відповідно до раніше затвердженого графіка підключення до теплопостачання. На 16.00 28 жовтня "Київенерго" підключило 12 тис. 743 споживача, серед яких 10 тис. 45 житлових будинків.
В "Київенерго" відзначають, що подали тепло всім споживачам, що мають акти готовності до опалювального сезону. У той же час у компанії констатують, що сьогодні залишається непідключеним 141 будинок, у яких ЖЕКи не змогли стопроцентно підготувати тепломережі.
“Кияни, які зараз не мають тепла у квартирах, повинні звертатися до юридичних осіб, які неналежно забезпечують їх послугою через власну неготовність, а саме - ЖЕКи, ЖБК, ОСМД", - прокоментував цю ситуацію технічний директор АК "Київенерго" Юрій Гладишев.
Нагадаємо, що спочатку запуск опалення в столиці здійснювався на об'єктах соціальної сфери (дитсадки, школи, лікарні). Опалювальний сезон у житлових будинках почався з 21 жовтня.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас