Експерт: Покращення економічної ситуації в країні можливо в середині-кінці 2009 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Покращення економічної ситуації в країні можливо в середині-кінці 2009 р.

Казна та Політика
1336
Поліпшення економічної ситуації в країні можливо в середині-кінці 2009 року, вважає партнер відділу податкових та юридичних послуг аудиторської фірми PricewaterhouseCoopers (Pw) Рон Барден.
"У середині-кінці наступного року, я вважаю, ми можемо очікувати поліпшення ситуації", - сказав він під час прес-конференції "Новини українського ринку нерухомості. Податкові, юридичні і фінансові питання" у Києві в середу.
Він також повідомив, що компанія працює з іноземними інвесторами, які хочуть вкладати інвестиції в нерухомість в Україні, однак "за останні кілька тижнів вони заморозили свою діяльність в очікуванні кращих пропозицій".
При цьому Р.Барден відзначив з посиланням на дані цих компаній, що вони зараз "урізують" свої бюджети та оцінюють ситуацію як на ринку житла так і комерційної нерухомості на наступні півроку як незадовільну.
За його словами, сьогодні комерційна нерухомість усе ще користується попитом з боку закордонних компаній, зокрема, інвестиції в логістику усе ще здійснюються.
"Протягом наступних двох-трьох років ринок комерційної нерухомості буде продовжувати насичуватися", - прогнозує експерт.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас