Уряд РФ не має наміру ізолювати російську економіку, незважаючи на світову фінансову кризу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд РФ не має наміру ізолювати російську економіку, незважаючи на світову фінансову кризу

Казна та Політика
164
Уряд РФ не має наміру ізолювати російську економіку, незважаючи на світову фінансову кризу. Таку заяву зробив сьогодні на засіданні уряду прем'єр-міністр РФ Володимир Путін. Він відзначив, що сьогодні "велика спокуса простих рішень, і часто мова заходить про закриття економік та агресивний протекціонізм".
"Звичайно, ми повинні враховувати реалії, але сьогодні ізоляціонізм - це не наш вибір, наш вибір в іншому - у вбудовуванні Росії у світову економіку", - сказав прем'єр. Він додав, що керівництво РФ виступає за послідовне зменшення бар'єрів для зовнішньоекономічної діяльності і за розвиток інтеграційних процесів.
За словами В.Путіна, пріоритетом у даній сфері буде розвиток взаємин із країнами Євразійського економічного співтовариства (ЄврАзЕС), а також створення повноцінного Митного союзу з Білорусією та Казахстаном. Крім того, прем'єр нагадав, що Росія не відмовляється від перспективи вступу у СОТ.
"Ми будемо терпляче та аргументовано вести відповідні переговори", - відзначив прем'єр. Він додав, що ці та інші пріоритети діяльності уряди відбиті в проекті основних напрямків зовнішньоекономічної діяльності на період до 2020 р., які розглядаються сьогодні на засіданні уряду.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас