В Одесі банк "розводив" городян на безвідсотковий кредит, а тепер за це заплатить — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі банк "розводив" городян на безвідсотковий кредит, а тепер за це заплатить

Кримінал
3532
""ПриватБанк" оштрафований майже на 16 тисяч гривень за рекламу з недостовірною інформацією", - облуправління у справах захисту прав споживачів.
Державний комітет України з питань технічної регуляції та споживчої політики оштрафував ЗАТ комерційний банк "ПриватБанк" на 15 тис. 900 грн. за поширення реклами з недостовірною інформацією. Про це повідомили в Головному Одеському обласному управлінні у справах захисту прав споживачів.
За відомостями Управління, ЗАТ комерційний банк "ПриватБанк" на порушення вимог ст. 7 Закону України "Про рекламу", у газеті "Комсомольська правда в Україні" поширив рекламну інформацію щодо надання "безпроцентного кредиту + кредитка" з елементами перебільшень, інформацією неточною (недостовірною) за змістом і, що вводить в оману необмежене коло споживачів реклами, що підтверджено скаргами споживачів з Одеської області, що надійшли в Управління.
У зв'язку з перевищенням суми штрафу 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, відповідно до наданої компетенції у відповідності з п. 8 ст. 27 Закону України "Про рекламу", матеріали направлені в Державний комітет України з питань технічної регуляції та споживчої політики для ухвалення рішення про накладення штрафу за порушення законодавства про рекламу щодо змісту реклами.
Держспоживстандартом України ухвалено рішення від 11 вересня 2008 року про штраф у сумі 15 тис. 900 грн.
Матеріали направлені на розгляд суду.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас