Експерт: Прийняття антикризових законопроектів продемонструє здатність "великого" бізнесу впливати на політику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Прийняття антикризових законопроектів продемонструє здатність "великого" бізнесу впливати на політику

724
Прийняття антикризових законопроектів у Верховній Раді продемонструє здатність "великого" українського бізнесу впливати на політику, вважає політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.
Політолог підкреслив, що фінансова та економічна криза в Україні - "це тест не тільки для українських політиків, але й для великого українського бізнесу - чи здатний він не тільки раціонально оцінювати ситуацію".
"Це тест для них, чи зможуть вони так вплинути на наших українських політиків, зокрема, на трьох провідних гравців, щоб вони домовилися хоча б на рахунок мінімального пакета антикризових законопроектів", - сказав В.Фесенко.
Крім того, політолог відзначив, що "ми дуже часто говоримо, що українська політика олігархічна, що бізнесмени керують, а іноді навіть маніпулюють нашими політиками. У них є спільний інтерес - якнайшвидше прийняття хоча б мінімального антикризового пакета", - сказав експерт.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас