Ющенко: Парламент, який не працює, коштує дорожче від проведення виборів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: Парламент, який не працює, коштує дорожче від проведення виборів

780
Тільки працездатний парламент забезпечить майбутнє Україні. Про це під час відкриття консультативно-діагностичної поліклініки в Житомирі заявив Президент України Віктор Ющенко.
"Країна має майбутнє тільки в тому випадку, коли буде працездатний парламент", - зокрема сказав Ющенко.
Президент також додав: "Моє завдання - бачити парламент, який працює".
Крім того Ющенко відзначив, що Україна є демократичною нацією і запевнив, що "ніхто не буде кидати танки, внутрішні війська".
Президент вкотре нагадав, що в політиків було досить часу домовитися, однак якщо вони не змогли використати цю конституційну можливість, то в Президента є право використати свою конституційну можливість і призначити дострокові вибори.
За словами Ющенка, зараз на порядку денному не стоїть дискусія проводити вибори чи не проводити. При цьому Президент відзначив, що в державі є на що виділити більше 400 млн. грн., які необхідні для проведення виборів, однак непрацездатний, неефективний парламент коштує ще дорожче.
Нагадаємо, 20 жовтня Ющенко підписав Указ про тимчасове поновлення роботи Верховної Ради VI скликання і переніс дострокові парламентські вибори з 7 на 14 грудня. У той же час у БЮТ заявили, що будуть вживати всі заходи, щоб вибори не відбулися і 14 грудня.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас