Жебрівський: Робити ставку на одну валюту не можна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жебрівський: Робити ставку на одну валюту не можна

2051
"Зараз потрібно зберігати заощадження трохи в гривнях, трохи в доларах і трохи в євро. Це буде правильно. Робити ставку тільки на одну валюту точно не можна", - вважає народний депутат України від НУ-НС, член Комітету ВР із питань бюджету Павло Жебрівський.
На думку Жебрівського, під час фінансової кризи "все залежить не тільки від логіки подій і розвитку економіки, а й від тих дій, які будуть уживати уряди": "Відповідно, якщо ефективними будуть дії європейських країн, виходить, буде підсилюватися європейська валюта, якщо ж будуть більш ефективними дії американської влади, то долар зміцниться. А якщо будуть адекватними дії українського уряду, то стабільною і серйозною валютою стане гривня".
При цьому народний депутат України від НУ-НС констатував, що український уряд виявився до економічної кризи не готовий.
"Юлія Володимирівна добре розбирається в сублімації, але, м'яко кажучи, не дуже добре в економіці. І це серйозна проблема", - сказав він.
Як відомо, прем'єр Тимошенко в одному з телеефірів порадила лідерові опозиції Януковичу сублімувати свою передвиборну енергію в корисні справи. При цьому Тимошенко засумнівалася, чи знає Янукович значення слова "сублімація".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас