Янукович вважає, що криза в металургійній галузі може привести до критичної ситуації в економіці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович вважає, що криза в металургійній галузі може привести до критичної ситуації в економіці

280
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що металургійна галузь України знаходиться на межі зупинки, що може привести до критичної ситуації в Україні. Про це В.Янукович заявив у Сімферополі на всекримських зборах депутатів, обраних від Партії регіонів.
"Сьогодні працює вже менше 50% доменних печей. Зупиняється металургійний комплекс, за цим піде зупинка шахт, що добувають коксівне вугілля, зупинка вуглезбагачувальних фабрик, електростанції сьогодні виробляють електроенергії на 20% менше. Що буде слідом за цим? Слідом за цим підуть заборгованості зарплати, тобто піде весь спектр проблем, які були в перші роки незалежності України", - заявив В.Янукович.
Він підкреслив, що "ми із цього… ледве вибралися за вісім років - з 1991 року по 1999 рік". "Тільки в 1999 році пішов приріст у промисловості та економіці. Сьогодні ми котимося в той бік впевнено", - сказав лідер Партії регіонів.
Він вкотре підкреслив, що нинішній уряд Юлії Тимошенко потрібно змінювати. "Я думаю, що якби люди могли собі уявити те, що чекає нас у найближчий час, вони б зрозуміли, що наша (Партії регіонів - ред.) тривога не випадкова", - відзначив лідер "регіоналів".<.p>
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас