Експерт: Криза закінчиться через рік-півтора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Криза закінчиться через рік-півтора

Казна та Політика
1696
Ґрунтуючись на фактах історії та економічної теорії, можна зробити висновок, що закінчення кризи варто очікувати не пізніше ніж через 1-1,5 роки.
Таку думку в бесіді з кореспондентом УНІАН висловив перший заступник голови правління ЗАТ "Ощадбанк Росії" Владислав Кравець.
"Зараз просто потрібно спокійно дочекатися закінчення цього заходу, він не вічний, природне закінчення кризи буде, і в кожному разі це буде не пізніше ніж через 1-1,5 роки, тому що це економічна теорія" - сказав Кравець.
Він відзначив, що сьогодні криза перебуває не на піку, при цьому погіршення ситуації, зокрема, в Україні не варто очікувати.
"Гірше не буде, тому сьогодні головне - це погоджені дії, і дуже важливо, щоб вони були своєчасними. Банкам потрібно максимально підкріпитися ліквідністю та обмежити можливість активних операцій.
Також і країні зараз необхідне максимальне підкріплення ліквідності за допомогою МВФ або за допомогою інших інструментаріїв для того, щоб країна сиділа, що називається "на грошах".
Після чого цими грішми забезпечувати всі поточні зобов'язання, не намагаючись здійснювати які-небудь довгострокові вкладення в проекти тощо", - вважає банкір.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас