Бізнес-еліта радить Тимошенко для боротьби з кризою скоротити кількість міністрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес-еліта радить Тимошенко для боротьби з кризою скоротити кількість міністрів

217
Голова Ради інвесторів при Кабміні Сергій Тігіпко пропонує уряду для мінімізації впливу світової кризи на економіку України ініціювати адміністративну реформу і скоротити штат чиновників. Про це Тігіпко заявив у своєму виступі на зустрічі прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з бізнес-елітою країни.
"Ви знаєте, як реагує бізнес на кризу? Усі практично скоротили свої витрати, скоротили прийом людей, усі не заповнюють вакансії, багато хто почали скорочення. Що робить бюджет? Де скорочення витрат бюджету? Де наша адміністративна реформа? В усім світі 12-13 міністерств. Я розумію політику. Я розумію, що не вистачає на всіх політиків міністерських портфелів. Але, може, уже прийшов час провести адміністративну реформу або хоча б почати її?", - сказав Тігіпко.
Тігіпко підкреслив, що криза - це вдалий час для того, щоб почати адміністративну реформу. "Тому що коли все добре, ніхто на це не буде йти. А коли криза - потрібно всім затягти пояси і працювати. Тому я вважаю, що значне скорочення державних витрат на певні речі потрібно робити", - сказав він.
Нагадаємо, Президент Ющенко відзначав, що буде ініціювати скорочення і витрати на утримання апарату Секретаріату президента на 20%.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас