Азаров: Партія регіонів не підтримає антикризову програму уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Партія регіонів не підтримає антикризову програму уряду

Казна та Політика
1026
Партія регіонів не підтримає розроблену урядом програму антикризових дій. Про це заявив народний депутат, член фракції Партії регіонів Микола Азарова сьогодні на брифінгу.
Він відзначив, що уряд пропонує у своїй програмі ввести обмеження на виїзд за кордон тих громадян, які є боржниками перед банками. Крім того, пропонується впровадити можливість позасудового звернення щодо стягнення заставного майна в порядку, визначеному Кабінетом міністрів. Також, за його словами, уряд пропонує збільшити в 5-10 разів податки на транспортні засоби, підняти рентну плату на видобуток газу у два рази.
"От і законопроект, що вони бояться винести у Верховну Раду, через РНБО хочуть просунути, - сказав М.Азаров. - ...Вони от цю дикість пропонують і хочуть, щоб ми її підтримали".
У свою чергу народний депутат, заступник голови парламентського комітету з питань економічної політики Ірина Акімова заявила, що в програмі уряду пропонується випустити на суму заборгованості з відшкодування податку на додану вартість державні цінні папери.
Вона підкреслила, що це робиться в той час, коли підприємства відчувають недостатність оборотних коштів. Нагадаємо, сьогоднішнє ранкове засідання Верховної Ради України було закрито. Вечірнє засідання проводитися не буде. Засідання неможливо було провести через блокування народними депутатами від БЮТ трибуни парламенту. Вони вимагали першочергового розгляду антикризових документів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас