Джоджик: За одну Юліну тисячу українець втратив понад 2,5 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Джоджик: За одну Юліну тисячу українець втратив понад 2,5 тисяч

9577
Отримавши від уряду 1000 грн компенсацій, кожен колишній вкладник Ощадбанку СРСР втратив від 2,5 до 3 тисяч грн. Таку думку висловив народний депутат України, член бюджетного Комітету Верховної Ради Ярослав Джоджик, повідомили в прес-службі УНП.
Таку ситуацію, стверджує політик, викликала "популістська економічна політика уряду", яка не була підкріплена продуманими економічними заходами і "призвела до небаченої інфляції в державі".
"Як відомо, ще весною цього року президент вимагав від уряду збільшити інвестиційну складову змін до бюджету до 2/3, і лише 1/3 спрямувати на "проїдання". Днями міністр економіки уряду Тимошенко у своїй статті висловив думку, що "враховуючи ризики виникнення фінансової нестабільності, доцільно переглянути проект бюджету на 2009 рік, збільшивши обсяги капітальних витрат".
"Це означає, що до економічного блоку уряду зміст вимоги Президента дійшов лише через півроку. Я стверджую, що якби це трапилося раніше, то по громадянах не вдарила б так боляче інфляція", - вважає Я.Джоджик.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас