S&P може знизити рейтинг UBS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P може знизити рейтинг UBS

277
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's помістило на перегляд кредитний рейтинг UBS AG, найбільшого швейцарського банку, з можливістю зниження, говориться в прес-релізі S&P.
"Перегляд рейтингу відображає наші сумніви щодо можливостей генерації прибутку банком, а також перспектив розширення в нинішніх складних умовах, які, імовірно, збережуться на основних ринках UBS у середньостроковій перспективі", - відзначається в повідомленні агентства.
У четвер UBS оголосив про залучення 6 млрд швейцарських франків ($5,24 млрд) за рахунок розміщення конвертованих облігацій на користь держави. Банк дійшов згоди з Національним банком Швейцарії про переведення неліквідних цінних паперів на суму до $60 млрд у капітал нового фонду.
UBS внесе в капітал фонду $6 млрд, ЦБ Швейцарії - $54 млрд. Для того, щоб оплатити свою участь у фонді, UBS розмістить конвертовані ноти на користь Швейцарії.
Додатковий капітал, що залучається банком, при конвертації в акції за ціною 20 франків дасть уряду країни 9%-ву частку в UBS.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас