MBA у Дніпропетровську: європейська бізнес-освіта з гнучким графіком навчання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MBA у Дніпропетровську: європейська бізнес-освіта з гнучким графіком навчання

1438
23 жовтня у Дніпропетровську Німецька бізнес-школа IBR, Institute of International Business Relations (входить до складу університету Steinbeis, Berlin) проведе презентацію програми Global MBA. Институт IBR проводить набір студентів програми Global МВА в групу, яка стартує в листопаді 2008 року у Дніпропетровську.
IBR є міжнародним учбовим закладом, викладачі із London Business School, INSEAD, Oxford University, Wharton Business School, Harvard Business School та інших престижних бізнес-шкіл світу.
Програма адаптована до особливостей українського ринку і доступна жителю будь-якого регіону України, оскільки проходить в заочно-очному форматі без відриву від основної діяльності. Крім того, завдяки субсидіям з німецького боку, вартість цієї повноцінної європейської програми понижена до ринкового рівня в Україні.
За останньою оцінкою європейського Фонду Оцінки Програм Адмініструваня (FIBAA) IBR MBA увійшла до п’ятірки кращих європейських програм.
Після успішного закінчення програми слухачі отримують німецький державний диплом – Європейський ступінь магістра. Отзывы випускників свідчать про здобуття досвіду, який змінив їх життя і дав відчутний поштовх в розвитку підприємств, в яких вони ведуть свою трудову діяльність.
Зареєструватися для безкоштовного відвідання заходу у Дніпропетровську (23 жовтня, 19:00), можна поштою mba.dp@ibr-network.com або телефоном: (056) 789-11-44.
За матеріалами: IBR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас