Через кризу українці кинулись скуповувати нерухомість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через кризу українці кинулись скуповувати нерухомість

Нерухомість
11961
За даними аналітичного відділу агентства нерухомості "Благовіст", кількість угод купівлі/продажу, проведених у першій половині жовтня 2008 р., виросла на 24%, а обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва збільшився на 17,3% у порівнянні з вереснем цього року.
Збільшення активності інвесторів на ринку нерухомості пов'язане з подіями на фінансовому ринку країни, вважають аналітики АН "Благовіст".
"Відтік коштів з депозитів і відсутність інших фінансових інструментів (фондові індекси падають, а інвестиційні фонди не можуть запропонувати серйозне збільшення капіталів) приводять до того, що вкладення коштів у нерухомість сьогодні залишаються єдиним способом зберегти свої гроші", - говориться в аналітичному повідомленні компанії.
Експерти припускають, що кошти, які могли б бути направлені на термінові депозитні рахунки або покупку акцій, опиняться на ринку нерухомості. Гроші, вкладені в нерухомість, не піддані інфляції.
На ринку представлена достатня кількість об'єктів, що за своїми параметрами цілком відповідають смакам найвимогливіших клієнтів, запевняють експерти.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас