Спонсори зекономлять на виборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спонсори зекономлять на виборах

Казна та Політика
978
Через постійні перевибори в основних політичних гравців збунтуються спонсори. Таку думку висловили провідні політики країни та політичні експерти.
Зокрема, народний депутат України від блоку НУ-НС, заступник голови Української народної партії Ярослав Джоджик вважає, що саме "бунтом спонсорів" насправді обумовлені всі спроби опротестувати президентський указ про розпуск Верховної Ради.
За його словами, ті, хто платив за місця в списках, зараз говорять, що вони купували депутатський мандат на 4 роки, а не на один, і "саме ці спонсори давлять на лідерів блоків, щоб ті будь-яким способом боролися за скасування виборів".
У той же час, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко відзначив, що для багатьох партійних спонсорів є проблема в тому, що вони не компенсували ті гроші, які витратили на минулих виборах, і "уже думають про те, що в наступному році будуть вибори президентські".
"І зараз для них витрачати великі гроші на вибори парламентські - це проблемно. І тому я б сформулював таку гіпотезу, що якщо вибори і відбудуться, то вони будуть більш ощадливими, навіть "аскетичними", ніж, приміром, минулі", - відзначив Володимир Фесенко.
За його словами, партії і блоки будуть боротися, звичайно, за перемогу, але вони будуть шукати варіанти, які дали б результат, але все-таки з найменшими витратами.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас