ПФТС призупинила торги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФТС призупинила торги

Фондовий ринок
1055
Фондова біржа ПФТС призупинила о 12:25 на одну годину торги у зв'язку зі зменшенням індексу ПФТС у порівнянні з індексом попереднього торговельного дня більш ніж на 5%. Про це повідомили в прес-службі ПФТС.
Відповідно до отриманої інформації, станом на 12:21 падіння індексу ПФТС склало 5,49%.
Довідка. Рада ПФТС 17 вересня 2008 року ухвалила рішення про розширення критеріїв щодо припинення торгів у зв'язку з "ціновою нестабільністю". Відповідно до рішення ради ПФТС, для акцій, які перебувають у котирувальному списку 1 рівня і/або входять до складу індексного кошика ПФТС, установлені наступні критерії "цінової нестабільності":
- зменшення/збільшення ціни угоди в порівнянні із ціною останньої угоди попередньої торговельної сесії (або ціною останньої угоди до моменту припинення торгів) більш ніж на 10%.
- зменшення/збільшення індексу ПФТС у порівнянні з індексом попереднього торговельного дня (або з останнім значенням до моменту припинення торгів) більш ніж на 5%.
Крім того, відповідно до рішення ради ПФТС, фондова біржа може призупинити торгівлю акціями емітента у випадку появи інформації, що істотно впливає на перебіг торгів, для її перевірки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас