ЛСОУ пропонує Держфінпослуг спільну розробку антикризових заходів в умовах фінансової кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЛСОУ пропонує Держфінпослуг спільну розробку антикризових заходів в умовах фінансової кризи

455
Ліга страхових організацій України пропонує Державній комісії з регулювання ринків фінансових послуг спільно розробити систему антикризових заходів для захисту страхового ринку в умовах світової фінансової кризи.
У листі ЛСОУ, направленому у вівторок у Держфінпослуг, пропонується створити робочу групу, до складу якої ввійдуть представники Держфінпослуг, ЛСОУ, Нацбанку України і Державної комісії цінних паперів і фондового ринку України. У компетенції групи - розгляд питань оперативного реагування на зміну ринкової кон'юнктури та вироблення заходів із запобігання ймовірних негативних наслідків глобальної кризи.
ЛСОУ вважає необхідною розробку системи таких заходів для зміцнення позицій страхового ринку, стабілізації фондового та валютного ринків України, фінансової стабільності страхових компаній, забезпечення надійності і ліквідності страхових резервів вітчизняних компаній, розміщених в активах, які можуть відчути вплив наслідків фінансової кризи.
Як повідомлялося, 15 країн Євросоюзу прийняли проект плану спільних дій з боротьби з фінансовою кризою, що стане основою загальноєвропейської антикризової програми. На думку ЛСОУ, Україна в таких умовах не може розвиватися відособлено та повинна бути готова до нових викликів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас