Росіяни найбільше хотіли б працювати у Газпромі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни найбільше хотіли б працювати у Газпромі

230
Головним питанням для росіян, що виходять на роботу, є рівень їхньої майбутньої зарплати, а найбільш бажане місце для трудової діяльності - холдинг "Газпром", свідчать дослідження соціологів.
Гарна зарплата є найважливішою характеристикою для жителів Росії при виході на роботу: цей показник під час всеросійських опитувань, проведених в 142 регіонах РФ, набрав 5,81 бала з 6 можливих, на другому місці - повне та своєчасне виконання компанією своїх обіцянок (5,53), повідомили "Інтерфаксу" учені ВЦДГД.
Крім того, за їхніми даними, при виборі компанії-роботодавця для росіян важливі впевненість у тому, що змін на гірше не трапиться (5,45), відкритість, чесність і безконфліктність у відносинах між співробітниками (5,39), зручний графік, комфорт (5,38).
Серед інших вимог росіян-кандидатів - "соціальний пакет" (5,33) роботодавця, гарний психологічний клімат у колективі (5,3), взаємовиручка і підтримка між співробітниками (5,27), турбота про здоров'я та безпеку співробітників і можливість застосувати професійні знання (по 5,26).
Найменше, як з'ясувалося під час опитувань, росіян хвилює ефективність управління в компанії (5,13).
На основі інтегрального індексу ВЦДГД сформував за методикою компанії IFORS рейтинг найбільш привабливих для росіян найбільших вітчизняних компаній-роботодавців, лідером якого став "Газпром". Слідом за ним ідуть "Роснафта" та "ЛУКОЙЛ".
Привабливими кампаніями в плані майбутньої кар'єри росіянами називалися Ощадбанк, "Сургутнафтогаз", структури колишнього РАО "ЄЕС", "РЖД", ТНК-BP та "Северсталь". Замикає рейтинг кадрової привабливості компаній-роботодавців "Норильський нікель", свідчить ВЦДГД.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас