"Євро Фінанс" виділив Білій Церкві 7 млн грн на погашення боргу за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Євро Фінанс" виділив Білій Церкві 7 млн грн на погашення боргу за газ

Енергетика
414
Національний інвестор - компанія "Євро Фінанс" пішла на зустріч проханню голови Київської облдержадміністрації Віри Ульянченко і мера Білої Церкви Василя Савчука і виплатить 7 млн. грн. на погашення боргу міста перед газопостачальними організаціями для того, щоб у Білій Церкві вчасно почався опалювальний сезон.
Рішення про це прийнято під час кампанії, що відбулася напередодні зустрічі президента, "Євро Фінанс" Алі Омрана з Ульянченко і Савчуком.
"Я впевнений, що будь-який великий проект обов'язково повинен підтримувати соціальні програми того регіону, де він знаходиться. Наш проект будівництва сучасного та екологічно безпечного сталепрокатного заводу під Білою Церквою - це європейський проект. І ми вирішили вчинити так само, як це роблять у Європі, - підтримати соціальну програму регіону, у якому реалізуємо наш проект", - заявив Омран в інтерв'ю журналістам по закінченні зустрічі.
У зв'язку з цим він нагадав, що після запуску підприємство забезпечить більше 200 млн. грн. податкових надходжень за рік у бюджети всіх рівнів. Крім того, уже зараз підписані з місцевими органами влади 3 соціальні угоди на загальну суму майже 270 млн. грн. - з Білою Церквою (на 240 млн. грн.), районом (20 млн. грн.) і Шкарівською сільрадою (5,2 млн. грн.), згідно з якими гроші будуть направлятися на вирішення насущних соціальних потреб місцевих громад.
У свою чергу, Ульянченко із задоволенням відзначила: "Ми маємо інвестора, що ефективно співробітничає з містом та областю, що соціально відповідальний, а не просто прийшов робити бізнес!". Вона нагадала, що саме завдяки допомозі компанії "Євро Фінанс" удалося вчасно до 1 вересня ввести в дію середню школу в Білій Церкві, у місті розвивається медицина, транспорт, житлово-комунальна інфраструктура.
Голова Київської облдержадміністрації особливо відзначила той факт, що більшість населення Білої Церкви, детальніше ознайомившись із проектом, виступає за будівництво заводу. "За підсумками соцдослідження вже більше 60% населення міста за те, щоб будувався завод. Це результат політики відкритості, що проводить інвестор", - підкреслила вона. При цьому Ульянченко повідомила, що із проектом ознайомлений і президент Віктор Ющенко, що також підтримує інвестора.
Крім того, Ульянченко висловила жаль, що під час виборчої кампанії навколо питання будівництва підприємства буде вистачати різного роду спекуляцій і провокацій політиків, які захочуть заробити дешевий авторитет на дезінформації людей. У зв'язку з цим, вона закликала жителів міста та усього району не піддаватися на ці провокації, а разом з інвестором розвивати регіон і стверджувати нові соціальні стандарти життя.
Мер Білої Церкви Савчук заявив, що буде всіляко сприяти подальшому будівництву сталепрокатного заводу. Як він відзначив, місту потрібний такий інвестор-господарник, що і нові робочі місця створює, і високі зарплати платить людям, і масу соціальних проблем вирішує. За його даними, компанія "Євро Фінанс" уже виділила в рамках угоди з містом більше 10 млн. грн. на соціальні потреби жителів райцентру.
Савчук також висловив особливу подяку Омрану за згоду сплатити борг міста за газ, оскільки саме завдяки цьому вдасться вчасно та упевнено вступити в опалювальний сезон.
Як відомо, минулою зимою Біла Церква через газові борги неодноразово опинялася на порозі відключення тепла.
За матеріалами:
Версії.сом
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас