Врятований від банкрутства Fortis влаштував вечірку за 150 тисяч євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Врятований від банкрутства Fortis влаштував вечірку за 150 тисяч євро

Казна та Політика
1258
Страхове відділення банку Fortis у Бельгії, урятованого завдяки договору із французьким банком BNP Paribas, організувало вечірку вартістю 150 тисяч євро.
Про це повідомляє сайт газети Le Soir.
На сьогоднішню вечірку в ресторані Louis XV готелю l'ôtel de Paris у Монте-Карло запрошені 50 людей, в основному, банкіри. На події також будуть присутні кілька членів дирекції банку, повідомили в прес-службі Fortis.
"День у Монако - тобто без ночівлі - подія, що Fortis Insurance Belgium організувала для найкращих представників своєї дистрибутивної мережі. Такі події є поширеною практикою в багатьох секторах економіки", - уточнила прес-служба банку після появи негативних відгуків про майбутню подію.
За даними туристичного гіда Lonely Planet, ресторан володіє найбільшим у світі винним льохом. Вартість вечері досягає 300 євро, а ніч у готелі - до 1000 євро.
Нагадаємо, що 6 жовтня бізнес банку, що зазнає нещастя, Fortis у Бельгії та Люксембурзі викликалася купити найбільша фінансова група Франції BNP Paribas. Вартість угоди складе 14,5 мільярда євро.
Нагадаємо, що Fortis став однією з жертв фінансової кризи, що розростається, серед гігантів європейського ринку банківських послуг.
Минулого тижня Бельгія, Голландія та Люксембург внесли 11,2 мільярди євро в капітал Fortis, однак на тлі панічного вилучення депозитів клієнтами цей крок не приніс очікуваного ефекту. У результаті в минулу п'ятницю уряд Голландії вирішив придбати підрозділ Fortis у цій країні за 16,8 мільярда євро.
Однією з останніх жертв стало німецьке іпотечне агентство HUPO. Уряд Німеччини та центральний банк Bundesbank 6 жовтня відкрили кредитну лінію на 50 мільярдів євро банку, що перебуває під загрозою банкрутства.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас