АМК зацікавився підвищенням тарифів на проїзд у маршрутках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМК зацікавився підвищенням тарифів на проїзд у маршрутках

Казна та Політика
335
На вимогу Антимонопольного комітету України "Київпастранс" повинен надати економічне обґрунтування підвищення тарифів на проїзд у маршрутних таксі.
Як повідомляє прес-служба АМК, офіційний запит Комітету на цей рахунок уже направлений підприємству.
Як стало відомо Комітету, КП "Київпастранс" підвищив вартість проїзду у своїх маршрутках на 50-75 копійок за одну поїздку.
У той же час Комітет має сумніви в обґрунтованості таких дій через зниження вартості нафтопродуктів, відзначається в повідомленні. У зв'язку з цим КП "Київпастранс" повинне економічно обґрунтувати підвищення цін, надавши комітету інформацію відносно складових тарифу, розрахунки і т.п.
"Ми надзвичайно стурбовані діями КП "Київпастранс", що займає домінуюче становище на ринку перевезень у столиці. Тим більше що дії цього перевізника є абсолютно протилежними процесам, що відбуваються на ринку пального, що становить близько 50% собівартості перевезення. Якщо економічна обґрунтованість нових тарифів доведена не буде, підприємство очікують жорсткі санкції", - відзначив, коментуючи ситуацію, в.о. голови Антимонопольного комітету України Олександр Мельниченко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас