Бондар: Вибори небезпечні для економіки України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бондар: Вибори небезпечні для економіки України

Казна та Політика
1272
Зараз не так важливо, коли В.Ющенко опублікує указ про розпуск Верховної Ради, важливіше, що буде після цього з економікою країни. Таку думку висловив народний депутат України від НУ-НС Олександр Бондар. За його словами, зараз курс долара краще за будь-які соцопитування покаже реакцію економіки на рішення президента розпустити Верховну Раду.
"Я як економіст схвильований цим указом і можу впевнено заявити про те, що економіка України постраждає від указу більше, ніж від світової економічної кризи, і ухвалювати таке рішення було безвідповідально", - підкреслив О.Бондар.
Він також зазначив, що сьогодні А.Яценюк проводить нараду з лідерами всіх фракцій парламенту для того, щоб прийняти законопроекти, необхідні для проведення перевиборів, тоді як у всьому світі президенти вносять до парламенту законопроекти, щоб перемогти всесвітню фінансову кризу.
"Наш же президент вносить законопроекти для перевиборів - зміни до держбюджету для виділення необхідних на вибори коштів, а також змін до виборчого законодавства України", - сказав парламентарій.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас