"Рінако-авангард" і "Рінако-бастіон" кращі пайові фонди! Не віриш? Переконайся сам! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Рінако-авангард" і "Рінако-бастіон" кращі пайові фонди! Не віриш? Переконайся сам!

Фондовий ринок
642
КУА "РІНАКО-ІНВЕСТ" запрошує тих, що всіх бажають відвідати виставку "INVESTFUNDS EXPO": Дніпропетровськ – 2008 Інструментів фондового ринку для населення.
Мета проведення виставки — ознайомити населення з послугами, які надають Компанії по управлінню активами (КУА), Інвестиційні фонди.
Інвестиційні фонди КУА "РІНАКО-ІНВЕСТ" вже другий місяць підряд займають перші місця в ренкингах незалежного інформаційного ресурсу www.investfunds.com.ua (організатор виставки).
Пайові фонди "Рінако-авангард" і "Рінако-бастіон" лідирують серед інтервальних і відкритих фондів, як по прибутковості, так і за об'ємом залучення в третьому кварталі 2008 року.
Прибутковість інвестиційних сертифікатів "РІНАКО-АВАНГАРД" і "РІНАКО-БАСТІОН" в третьому кварталі склала 6,51% і 6,61% відповідно. Даний результат наочно демонструє, що КУА "Рінако-Інвест" вибрала вірну стратегію управління активами.
Фонди КУА "РІНАКО-ІНВЕСТ" користуються все великою довірою в населення, про це свідчить об'єм притягнених засобів за вересень 2008 року, який склав більше 2 мільйонів гривень.
Головним досягненням нашої компанії є щомісячне збільшення вартості інвестиційних сертифікатів фондів, що знаходяться в її управлінні.
На сьогоднішній день компанією по управлінню активами "РІНАКО-ІНВЕСТ" спільно з професійним торговцем коштовними паперами "РІНАКО-ФІНАНС" запущена і успішно працює програма по захисту інвесторів "НАДІЙНИЙ БАСТІОН".
Не варто забувати, що вартість інвестиційних сертифікатів може змінюватися залежно від положення справ на фондовому ринку, але учасники програми "НАДІЙНИЙ БАСТІОН" можуть не хвилюватися по даному приводу.
Торговець коштовними паперами викупляє придбані ними інвестиційні сертифікати фонду "Рінако-бастіон" за ціною не нижчий за придбання.
Інвестиційні сертифікати фондів КУА "РІНАКО-ІНВЕСТ" можна придбати по всій Україні у відділеннях банків партнерів.
На сьогоднішній день "РІНАКО-ІНВЕСТ" єдина компанія по управлінню активами яка заручилася підтримкою відразу трьох банків: АБ "Укргазбанк", ВАТ КБ "Іпобанк", КБ "Глобус" і двох страхових компаній: ЗАТ "СК "УСГ" "Життя" і ЗАО "СК "Українська страхова група".
Дякуємо Вам за інтерес проявлений до нашої компанії.
Детальнішу інформацію можна отримати на нашому сайті: www.rinako.com.ua або по телефонах в м. Києві: 8 (044) 362-59-86 (87).
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас