Кудрін: Зростання на фондовому ринку РФ повинно відновитися, нинішні котирування не відображають реальність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кудрін: Зростання на фондовому ринку РФ повинно відновитися, нинішні котирування не відображають реальність

Фондовий ринок
268
Віце-прем'єр, міністр фінансів РФ Олексій Кудрін вважає, що ситуація на російському фондовому ринку повинна нормалізуватися, а нинішнє падіння котирувань носить суто спекулятивний характер.
"Ці котирування не відображають реальної вартості активів. Думаю, що ті, хто за цим стежить, не будуть квапитися з ними розставатися", - заявив О.Кудрін журналістам у вівторок.
За його словами, "для всіх учасників ринку зрозуміло, що нинішня ситуація не відображає реальної вартості активів". "Тому ми спокійно дивимося (на те, що відбувається на фондовому ринку - ред.) і думаю, що підходимо до того, коли всі будуть купувати, маючи на увазі, що ринок буде рости", - сказав О.Кудрін.
За його оцінкою, "варто очікувати, що ринок стабілізується". Разом з тим "можлива його деяка волатильність - і злети, і падіння, оскільки світова фінансова система перебуває в складній ситуації".
"Але для нас головне, що російські підприємства, у тому числі з державною участю, працюють стабільно, нарощують обороти. Котирування не відображають реальної їх (підприємств - ред.) вартості", - сказав О.Кудрін.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас