90-річній пенсіонерці, що намагалась покінчити з собою, пробачили іпотечний борг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

90-річній пенсіонерці, що намагалась покінчити з собою, пробачили іпотечний борг

Кредит&Депозит
463
90-річній пенсіонерці зі штату Огайо, що намагалася покінчити із собою, коли помічники шерифа прийшли виселяти її з будинку, пробачили іпотечний борг, передає Лента.ру з посиланням на CNN.
Як пояснив представник іпотечного агентства Fannie Mae, у сформованих обставинах вони готові списати кредит, що залишився, і передати Адді Полк (Addie Polk) права на будинок, якому вже більше 100 років. Тим часом Полк, що у середу двічі вистрілила в себе з довгоствольної зброї, перебуває в лікарні.
Полк та її нині покійний чоловік придбали будинок у місті Екрон (Akron) в 1970 році, нагадує CNN. В 2004 році фінансова корпорація Countrywide Home Loan надала пенсіонерці іпотечний кредит на суму 45620 доларів під 6,375 відсотка річних на термін 30 років. У той же день Полк одержала інший кредит на суму 11380 доларів.
Пенсіонерка вже прострочила кілька платежів, коли в 2007 році агентство Fannie Mae викупило її кредит в Countrywide Home Loan. Якийсь час по тому компанія подала позов про позбавлення власності. Помічники шерифа близько 30 разів намагалися вручити Полк ордер на виселення, однак та не відкривала двері.
Конгресмен-демократ від Огайо Деннис Кусинич під час обговорення плану порятунку економіки США в Палаті представників у п'ятницю згадав історію Полк. "Цей законопроект нічого не робить для таких, як Адді Полк", - підкреслив він, відзначивши, що, завдяки заходам уряду ринок на кілька днів підросте, але рівень демократії "покотиться по похилій площині".
Нагадаємо, у п'ятницю президент США Джордж Буш підписав так званий "план Полсона", направлений на пожвавлення міжбанківського кредитування та ринку іпотеки. Іпотечне агентство Fannie Mae, що постраждало від іпотечної кризи, на початку вересня було націоналізовано.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас