Приватбанк почав здійснення термінових грошових переказів у ЄВРО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк почав здійснення термінових грошових переказів у ЄВРО

92
З 20 серпня 2002 року Приватбанк приступив до здійснення термінових грошових переказів у єдиній європейській валюті ЄВРО, ставши першим в Україні банком, що запропонували клієнтам послугу термінових переказів у євровалюті. Як повідомив представник Приватбанку, на сьогоднішній день у системі PrivatMoney фізичні особи можуть відправити й одержати термінові грошові перекази по Україні як у національній валюті - гривні, так і доларах США і ЄВРО. При цьому, пріоритетним напрямком банку є не тільки розширення можливостей системи термінових переказів, але і цілеспрямована робота з оптимізації тарифної політики. Зокрема, із серпня тарифи на здійснення термінових грошових переказів по території України знижені, у середньому, на 14%.
Система PrivatMoney створена на основі web-технології і забезпечує миттєвий переказ коштів фізичних осіб по Україні, а також між Україною і Росією. При цьому, здійснення грошових переказів по системі PrivatMoney не вимагає наявності рахунку в банку, а всі процедури максимально спрощені – для відправлення чи одержання грошей досить пред'явити паспорт, заповнити бланк із вказівкою імені відправника, одержувача і розміру суми. Безпека переказу забезпечується контрольним номером, що повідомляється адресату і використовується їм при одержанні готівки. Скористатися послугою термінових грошових переказів у системі PrivatMoney можна в будь-якім відділенні Приватбанку по всій Україні.
Довідка
Приватбанк входить у вісімку найбільших українських системних банків. Станом на 01.07.2002р. статутний фонд банку складає 260 млн. грн., капітал – 403 млн. грн. За 6 місяців 2002 року обсяг коштів населення, притягнутих банком, виріс на 43% до 2 млрд. грн., а кількість індивідуальних клієнтів, що обслуговуються Приватбанком, досягло 2,7 мільйонів. Регіональна мережа Приватбанку нараховує більш 1300 відділень і філій по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас