Черновецький підвищить тарифи на комунальні послуги в 10 разів?! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький підвищить тарифи на комунальні послуги в 10 разів?!

Казна та Політика
562
Днями київський мер виступив з новою, революційною ініціативою. Уже найближчим часом своїм розпорядженням він має намір підвищити вартість тарифів на тепло і гарячу воду в десять разів! Але не для всіх. Нокаутуючий удар спершу завдадуть по сфері обслуговування, дрібних підприємцях і банках, пише "Комсомольська правда в Україні".
Якщо розпорядження мерії затвердять, банкам, готелям і казино доведеться розщедритися. Адже нинішні 14 грн. 89 коп. за 1 "квадрат" перетворяться в грізні 150 грн. 65 коп. Дрібним бізнесменам теж не позаздриш - платити драконівські побори доведеться як маленьким кафешкам, так і великим ресторанам. Це рішення зачепить також власників саун, салонів краси, автомийок і навіть продовольчих ринків! Простому обивателю логічно очікувати нового витка підвищення цін.
- Поки про цей проект мерії нічого не знаємо, - говорять в адміністрації Житнього ринку. - Якщо нас зобов'яжуть платити такі скажені суми, доведеться піднімати плату за оренду торговельних місць. Чим це загрожує, і без того зрозуміло.
Семен Борисенко, заступник голови комісії з питань ЖКГ:
- Про цей проект рішення особисто мені нічого не відомо. Точно знаю, що на сесії, що пройде 2 жовтня, подібних проектів не буде. Вся справа в тому, що реальних розрахунків поки немає. Невідомо також, звідки узялася ця дивна цифра - в 10 разів... Чому не 20 або 30?! Думаю, питання диференціації.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас