Фінансова криза грає на руку російським інвесторам у нерухомість Болгарії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансова криза грає на руку російським інвесторам у нерухомість Болгарії

Нерухомість
310
Поточна фінансова криза змушує девелоперські компанії Болгарії гальмувати і проекти, що реалізуються, або позбуватися від існуючих. Більше того - сектору нерухомості країни прогнозують спад.
Серед жертв фінансової кризи можна назвати два проекти компанії Bulgarian Land Development у Боровеце і Каварні, будівництво яких було відкладено "до кращих часів". Black Sea Property вирішила відмовитися від реалізації проекту в Царево. Компанія Bulgarian Property Development призупинила інвестиції в сферу нерухомості Банско.
У зв'язку з цим також можна згадати про продажі компанією Equest приналежного їй торгового центру City Center Sofia (прибуток від угоди склав усього 7,5 млн євро) і кінотеатрів у різних районах Софії.
Згідно з Бюро реєстрації країни, найгірше доводиться сегменту нерухомості для відпочинку, де спостерігається 10-процентне зниження кількості укладених угод.
За словами директора інвестиційної компанії Green Life Миколи Пенліванова, ринок почали залишати спекулянти. На чорноморському узбережжі Болгарії виставлено на продаж близько 50 тис. будинків для відпочинку.
Основний прибуток зі становища, що склалося, отримують інвестори з Росії та із Близького Сходу, яких приваблює низька вартість пропонованих об'єктів.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас