Голови демократичної і республіканської фракцій в сенаті США пообіцяли прискорити процес схвалення плану підтримки американської економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голови демократичної і республіканської фракцій в сенаті США пообіцяли прискорити процес схвалення плану підтримки американської економіки

201
Голови демократичної і республіканської фракцій в сенаті США пообіцяли вжити термінових заходів, щоб прискорити процес схвалення плану підтримки американської економіки. Лідер демократів Гарі Рід і лідер республіканців Мітч Макконел закликали "покласти край партійним суперечкам", передає Reuters.
Г.Рід закликав сторони "припинити звинувачувати одне одного і приступити до дій, які необхідні країні".
У свою чергу М.Макконел пообіцяв, що план буде схвалений до 5 жовтня.
29 вересня представники конгресу США відхилили проект закону про виділення на підтримку фінансового ринку країни 700 млрд дол. Проти ухвалення документа було подано 228 голосів, за проект проголосували 205 конгресменів (140 демократів і 65 республіканців).
Згідно з проектом закону, уряд США має намір викупити у фінансових компаній, пов'язаних з іпотекою і штаб-квартири яких розташовані в Сполучених Штатах, проблемні активи на загальну суму в 700 млрд дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас