Польський бізнесмен написав листа Ігорю Коломойському — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польський бізнесмен написав листа Ігорю Коломойському

Кримінал
1331
Як відзначає у своєму листі польський інвестор, "Фірма Ін-Кон разом із дніпропетровською компанією Ерлан (входить у концерн Біола, що приписують у власність групі Приват), захопили шляхом рейдерства завод з виготовлення морозива, що знаходиться в селі Красилівка, Броварського району Київської області".
Як відзначає Врублевський, ця дія завдала збиток компанії в розмірі 11 мільйонів доларів.
"Красилівський завод, - відзначає Врублевський, - це 14 років життя і 7 років нескінченних судових процесів проти рейдерів, які купують судові рішення".
Польський інвестор просить Ігоря Коломойського припинити злочинну діяльність компанії Біола, що, як пише Врублевський "ганьбить репутацію бізнесмена, банкіра, політика та мецената спорту".
Раніше повідомлялося, що Україна в рейтингу Світового банку за складністю ведення бізнесу (Doing Business 2009) зайняла 145 місце, опустившись на один пункт у порівнянні з минулим роком.
Як раніше писав журнал Кореспондент, тільки за 2007-2008 роки їх в Україні зафіксовано 1.500 фактів порушення прав власності підприємств із іноземним капіталом внаслідок сваволі місцевої влади та бізнесу.
За інформацією Держкомстату, у першому півріччі 2008 року іноземні інвестори вилучили з економіки України більше $ 500 млн. Відтік же інвестицій в 2007-му був одним з найвищих за останні роки і склав близько $ 1 млрд.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас