Одноразовий проїзд в метро буде коштувати 2 грн, в наземному транспорті - 1,5 грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одноразовий проїзд в метро буде коштувати 2 грн, в наземному транспорті - 1,5 грн

894
Вартість одноразової поїздки в метро буде становити 2 грн, у наземному транспорті - 1,5 грн, повідомив начальник головного управління цінової політики Київської міськадміністрації Василь Яструбинський журналістам у вівторок.
За його словами, проект розпорядження про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті із середи, 1 жовтня, буде розміщений в інтернеті для громадського обговорення.
В.Яструбинський відзначив, що на процедуру затвердження регуляторного акту необхідно один місяць, тому підвищення тарифів можливо в листопаді, але не з 1-го числа.
Він також повідомив, що порядок введення в дію річних проїзних ще обговорюється. Можливо, вони будуть введені в дію із грудня по грудень або з 1 листопада по кінець грудня наступного року.
Як повідомлялося, Київрада у вівторок прийняла рішення, яким рекомендувала установити граничну вартість проїзних: для метрополітену - 80 грн на місяць; 190 грн на квартал і 365 грн на рік; на один вид наземного транспорту - 60 грн на місяць, 150 грн на квартал та 275 грн на рік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас