Даїшникам обіцяють підвищити зарплату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Даїшникам обіцяють підвищити зарплату

338
З 1 січня 2009 року середня заробітна платня працівника Державтоінспекції МВС України зросте до 4 тис. грн.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив начальник Департаменту Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ України Сергій Коломієць сьогодні на прес-конференції в УНІАН.
"На сьогодні середня заробітна платня працівників ДАІ складає близько 3 тис. грн. Це, починаючи від 1500 грн. у сержанта першого року служби і до 4500 грн. - у офіцерів з вислугою понад 20 років. Але в цілому по міністерству у проекті державного бюджету на 2009 рік закладено збільшення зарплатні працівникам МВС на 34% - це було анонсовано Кабміном. Відповідно, таке ж підвищення стосуватиметься і працівників ДАІ. Таким чином, середня зарплата у Державтоінспекції становитиме 3500-3900 грн.", повідомив Коломієць.
Говорячи про перспективи покращання якості роботи своїх підлеглих, начальник Департаменту ДАІ наголосив, що відповідні заходи проводяться. Зокрема, значна увага приділяється як удосконаленню технічного оснащення співробітників, так і посиленню контролю за їхніми діями безпосередньо під час виконання службових обов’язків.
У зв’язку з цим Коломієць попросив громадян у випадках виявлення недобросовісних дій співробітників ДАІ, наявності скарг чи пропозицій телефонувати за багатоканальним телефоном довіри Департаменту Державтоінспекції МВС України за номером в м. Києві: 8 (044) 272-46-50.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас