У Москві продана найдорожча квартира — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Москві продана найдорожча квартира

Нерухомість
578
Абсолютний рекорд для Москви поставив невідомий бізнесмен. Він придбав у центрі столиці на Чистих прудах семиповерхову квартиру за 67 млн євро (2,5 млрд руб.)
Говорять, ця сума дорівнює бюджету Абхазії за минулий рік. Незважаючи на високу ціну, покупець елітного житла знайшовся за тиждень. Про бізнесмена відомо тільки те, що він не Абрамович, не Дерипаска і не Прохоров, і вік його - близько 40 років.
Бюро з нерухомості відзначає, що труднощі на світових фінансових ринках не остудили інтересу мільйонерів до елітних квартир. Криза ліквідності тільки підігріває інтерес.
Зважаючи на те, що Москва - світова столиця мільярдерів (74 представника), можна бути впевненим - цей рекорд теж незабаром буде побитий, пише "Комсомольська правда".
Загальна площа надприбуткового будинку на Чистих прудах - 1,3 тис. кв. м. На кожному поверсі - тільки одна кімната.
У підземному поверсі розташований паркінг та інженерні системи, на першому - басейн і зона відпочинку, на другому - вітальна кімната, на третьому - кімната відпочинку, на четвертому - дитяча, на п'ятому і шостому - дві спальні, на сьомому - кабінет, на даху - зимовий сад і тераса з видом на Москву.
За матеріалами:
Новий Регіон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас