Форекс - прогноз на вівторок 30.09.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на вівторок 30.09.08

Кредит&Депозит
347
11:30 - Фінальне значення ВВП в Англії за 2-ий квартал. Змін не очікується, попередній підрахунок показав приріст на нульовій позначці і за прогнозами він залишиться таким же - 0.0%.
Дані для фунта негативні, якщо приросту в другому кварталі не буде навіть у порівнянні з другим кварталом попереднього року, який був на позначці 1.4%.
Однак, на ринку зараз встановилася невизначеність. Вплив економічних новин на курси валют відсувається на другий план, а на перший план виходять фінансові проблеми Америки, які на перший погляд повинні працювати проти долара.
Наслідком обвалу фондових ринків у понеділок стала відмова Конгресу підтвердити $700 млрд., які запитувалися для боротьби з кризою на фінансових ринках. Зокрема, Конгрес повернув план боротьби з кризою на доопрацювання, мотивуючи це тим, що проблеми на фінансових ринках хочуть у черговий раз вирішити за рахунок грошей платників податків.
Всі інвестори на фондових майданчиках світу негайно відреагували істеричним розчаруванням, тому що "швидка допомога" не приїде - курси індексів не будуть підтримані вливанням у них коштів.
Першими, звичайно, відреагували східні майданчики, від чого курси національних валют відразу стали зміцнюватись, тому що довгі позиції з акцій, що котируються на цих майданчиках, стали різко скорочуватися, а гроші виводитися. Виведення грошей відбувалося в першу чергу з тих акцій, які прямо пов'язані зі США, природно виводилися вони в тій валюті, в якій їх раніше можна було придбати.
Через те, що відмова Конгресу найсильніше похитне Американські майданчики, стає зрозумілим, чому долар зміцнюється. Ціна долара на цьому тижні буде обернено пропорційна негативним даним зі США. У випадку, якщо все-таки на другому слуханні Конгрес все-таки підтвердить план Бена Бернанке з виходу з фінансової кризи, то фонди почнуть поступово рости. Відповідно долар відреагує стабільністю до того моменту, поки на позитивних новинах не стануть рости фонди інших майданчиків світу.
Багато хто з аналітиків намагаються встановити ключові моменти, за якими можна передбачити здування економічних пузирів, однак таких дуже мало. На фінансових ринках ірраціональні мотиви зводять нанівець логічне мислення, від чого падіння ринку буде засновано на страху та жадібності, а зростання - на жадібності і нерозсудливості. Для того, щоб подолати фінансову кризу, завжди потрібний "папік з волосатою рукою та перснем з діамантом", який у важкий момент, за надзвичайні відсотки, позичить гроші безглуздим управляючим. В цьому випадку Конгрес ну ніяк не хоче стати "папіком".
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас