Lehman втратив 400 млрд дол. активів перед банкрутством — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lehman втратив 400 млрд дол. активів перед банкрутством

843
Брокерський підрозділ Lehman Brothers Holdings Inc. протягом останніх місяців перед банкрутством корпорації втратив більше $400 млрд активів, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на довірчого керуючого активами Lehman.
У заяві холдингової компанії Lehman про банкрутство від 15 вересня вказується сума $639 млрд активів, але це дані чотиримісячної давнини, відзначив довірчий керуючий Джеймс Гідденс, що керує урегулюванням питань, пов'язаних із брокерськими активами Lehman, в Securities Investor Protection Corp. Він заявив 19 вересня, що брокерський підрозділ корпорації "усохнув" за кілька місяців з $500 млрд до $100 млрд.
Знецінення активів стало результатом "ринкових змін", стверджує Дж.Гідденс, партнер юридичної фірми Hughes Hubbard & Reed, що виступив на суді в справі про банкрутство.
Мартін Бріненсток з юридичної фірми Dewey & LeBoeuf заявляє, що Lehman пережив масовий відтік капіталу так само, як і Bear Stearns на початку цього року, і рекомендує своїм клієнтам вилучити свої кошти із цього банку.
Основну частину активів Lehman до банкрутства, відповідно до бухгалтерського балансу, становили цінні папери. 10 вересня компанія заявила про те, що консолідована загальна вартість активів становить більше $600 млрд, а консолідована чиста вартість - $311 млрд.
Представники Lehman не йдуть на контакт зі ЗМІ і не дають ніяких коментарів щодо цього питання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас