У Великобританії судять шахрайку, що викрала цінностей на 400 тис. фунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії судять шахрайку, що викрала цінностей на 400 тис. фунтів

Кримінал
102
У Великобританії судять шахрайку, що обікрала кілька аукціонних будинків і великих ювелірних магазинів у Парижі. Повідомляється, що для численних афер, у результаті яких нею було викрадено 400 тис. фунтів, 52-річна Шахра Марш використовувала лише свою чарівність і підроблені чеки, пише The Guardian.
Французькі аукціонери залучали її для допомоги в пошуках клієнтів. На їхню думку, Марш, що прекрасно володіє французькою і добре орієнтується на ринку мистецтва, була ідеальною кандидатурою для такої роботи. Мало хто міг запідозрити в солідній жінці першокласну аферистку.
Під видом пошуку нових клієнтів заповзятлива Марш забирала предмети мистецтва додому, а натомість пропонувала аукціонним будинкам підроблені чеки, що свідчили про продаж цінностей. Деякі шедеври згодом були продані нею. Невелика частина під час слідства була виявлена в її домі.
Арештована у квітні Марш заперечує всі 23 випадки крадіжки, по яких вона звинувачується. За версією слідства, у результаті скоєних шахрайкою дій значний матеріальний збиток був завданий дев'яти великим аукціонним домам та ювелірним магазинам Парижа.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас