JPMorgan: Україна може покращити власний фінансовий імідж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan: Україна може покращити власний фінансовий імідж

535
Україна може поліпшити власний фінансовий імідж із урахуванням плану Міністерства фінансів США з оздоровлення фінансового ринку.
Як повідомила прес-служба Міністерства фінансів України, про це говориться у звіті JPMorgan, опублікованому за результатами недавніх офіційних зустрічей делегації банку з українськими посадовими особами, представниками Національного банку України (НБУ), НАК "Нафтогаз України", українських банків, представників Київської міськдержадміністрації та ділових кіл.
Аналітики JPMorgan позитивно оцінили рішення уряду України не виходити на міжнародні ринки запозичень під час світової кризи.
Крім того, JPMorgan вважає, що уряд буде надавати достатню підтримку НАК "Нафтогаз України" в 2009 році, завдяки чому компанія зможе виконати зовнішні зобов'язання, термін сплати по яких минає в 2009 році.
Ці два фактори, підкреслили аналітики банку, є ключовими для підтримки показників зовнішніх активів України в майбутньому.
Незважаючи на негативний прогноз рейтингового агентства Fitch, JPMorgan вважає, що Нацбанк України володіє достатніми резервами для запобігання падінню курсу гривні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас