Шахраї "переконали" банкомат, що він наповнений однодоларовими банкнотами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахраї "переконали" банкомат, що він наповнений однодоларовими банкнотами

Фінтех і Картки
3957
Двоє чоловіків в американському місті Лінкольн, штат Небраска, були затримані і незабаром постануть перед судом - їх звинувачують у перепрограмуванні банкомата в шахрайських цілях, повідомляє "Вебпланета".
21-річним Джордану Еске і Ніколасу Фостеру вдалося обдурити банкомат, за допомогою стандартних кодів "переконавши" машину, що вона наповнена однодоларовими купюрами замість двадцятидоларових. Таким чином, запит двадцяти доларів на виході давав 400.
При затримці полісмени виявили в Еске та Фостера 10 тисяч доларів готівкою в багажнику автомобіля. У даний момент їх підозрюють у незаконному вилученні з банкоматів 13,5 тисячі доларів тільки в одному Лінкольні, а також поки не відомої кількості готівки в Новому Орлеані.
Шахраї зізналися, що скористалися інформацією з посібника із програмування банкоматів, що доступна в Інтернеті. Найближчим часом любителів легких грошей чекає суд.
Як відзначає "Вебпланета", перший голосний випадок шахрайства з перепрограмуванням банкоматів без використання додаткового обладнання відбувся в 2006 році, коли шахрай обдурив банкомат, змусивши його думати, що він "згодовує" йому 50-доларові купюри замість 20 доларових.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас