Через нестачу коштів у Росії згортаються девелоперські проекти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через нестачу коштів у Росії згортаються девелоперські проекти

Нерухомість
527
Як повідомив співробітник компанії Midland Development (входить у канадську Midland Group), вона скоротила кількість торгових центрів під брендом Strip Mall, які збиралася побудувати по території всієї Росії.
Два роки тому разом з компанією Douglas Consulting компанія планувала звести приблизно 80 таких центрів роздрібної торгівлі для автомобілістів у невеликих містах Московської та Ленінградської областей. Але потім Douglas Consulting із проекту вийшла, а Midland Development збільшила кількість запланованих ТЦ до 200 за п'ять років по всій Росії. Тепер, говорить співробітник компанії, кількість запланованих центрів вирішено скоротити до 20. Одержати офіційні коментарі в Midland Development Ведомостям не вдалося.
Як повідомив президент ГК Корстон Анатолій Кузнєцов, через нестачу кредитних грошей компанія призупинить будівництво всіх проектів у регіонах. Мова йде про 11 багатофункціональних комплексів, що включають готель і торгово-розважальний центр загальною площею близько 1 млн квадратних метрів. "Ми досить давно кредитуємо Корстон, але влітку прийняли рішення не розглядати нові заявки на кредитування девелоперських проектів. І найближчим часом будемо дотримуватися даної політики", - говорить член правління МДМ-банку, що був одним із джерел коштів Корстона.
Крім того, минулого тижня про замороження паперових проектів на 10 млн квадратних метрів оголосила Mirax Group. Ще один девелопер Система-галс збирається продати проекти площею менше 30 000 квадратних метрів.
Нагадаємо, раніше Державна корпорація Банк розвитку (Внешэкономбанк) купила потерпілий від світової фінансової кризи Связь-банк
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас