Названі найдорожчі і найдешевші ринки нерухомості США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі найдорожчі і найдешевші ринки нерухомості США

Нерухомість
508
У вівторок велике американське агентство нерухомості Coldwell Banker Real Estate опублікувало дані порівняльного аналізу цін на нерухомість. 8 з 10 найдорожчих ринків знаходяться у Каліфорнії, 10 найдоступніших - на Середньому Заході.
У дослідженні порівнювалися ціни на стандартні будинки площею близько 670 кв. м (4 спальні, вітальня, 2 ванни, 2 гаражі) на 315 американських ринках. Результат виявив прірву між сумами, які платять покупці в різних штатах за те саме житлове приміщення.
Найдорожчим виявилося місто Ла Джолла, штат Каліфорнія. Найдоступнішим - Сіу-Сіті, штат Айова. У Ла Джолла, елітному морському передмісті Сан-Дієго, середня ціна за стандартний будинок - $1,8 млн., у Сіу-Сіті - $133,459, повідомляє Associated Press.
Гринвіч (Коннектикут) і Беверлі-Хіллз (Каліфорнія), із середньою ціною за будинок трохи нижче $1,8 млн., зайняли 2-е та 3-є місця відповідно. Десятку дорогих ринків продовжують Пало-Альто, Санта-Моніка, Санта-Барбара, Ньюпорт-Біч, Сан-Франциско і Сан-Матео.
Другим і третім за доступністю цін на нерухомість містами США названі Джексон (Мічиган) і Акрон (Огайо) - із середньою ціною близько $135 тисяч. Також у десятку ввійшли Кантон (Огайо), Грейлінг (Мічиган), Мінтон (Північна Дакота), Арлінгтон (Техас), Мансі (Індіана), Кіллін (Техас) і О'клер (Вісконсин).
Будинки, розташовані на узбережжі або в курортних зонах, стандартно цінуються більше за інших. "Люди готові платити більше, щоб жити поруч із морем і горами, у регіонах з гарним кліматом", - стверджує Джим Гіллеспі, голова одного з відділень Coldwell Banker.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас