Lehman Brothers оголосили про банкрутство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lehman Brothers оголосили про банкрутство

1382
Американський банк Lehman Brothers Holdings Inc. оголосив про намір подати прохання про банкрутство в американський суд з банкрутств відповідно до розділу 11 Кодексу про банкрутство США. Про це говориться в опублікованій сьогодні заяві банку. Відповідно до заяви, таке рішення було прийнято для захисту активів банку і максимізації його вартості для акціонерів. При цьому заява про банкрутство не стосується брокерських підрозділів компанії, які продовжать працювати в колишньому режимі: зокрема, заява про банкрутство не торкнеться підрозділу Neuberger Berman LLC і Lehman Brothers Asset Management.
Відповідно до законодавства про банкрутство, LBHI має намір направити в суд з банкрутств США перелік першочергових дій, які дозволять продовжувати операційну діяльність у звичному порядку. Ці першочергові дії будуть містити в собі, серед іншого, виплату заробітної плати та інших компенсацій співробітникам.
У цей час LBHI вивчає можливість продажу своїх брокерських операцій і, як оголошувалося раніше, веде переговори про продаж свого підрозділу інвестиційного менеджменту з декількома потенційними інвесторами. Продаж цих підрозділів розглядається поряд з іншими стратегічними альтернативами.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас