Кудрін: Вплив політичних ризиків на російський фондовий ринок скоро зникне — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кудрін: Вплив політичних ризиків на російський фондовий ринок скоро зникне

Фондовий ринок
216
Вплив політичних ризиків на російський фондовий ринок найближчим часом зникне. Про це журналістам заявив віце-прем'єр, міністр фінансів Росії Олексій Кудрін.
За його словами, фондові індекси в Росії рухаються залежно від світових фондових ринків, а також у значній мірі від руху цін на нафту, тому що в Росії великий вплив нафтогазових активів на фондовий ринок.
"Звичайно, у нас є й фактори політичних ризиків, які найближчим часом будуть повністю вичерпані, і тим самим політичні ризики зникнуть", - сказав Кудрін.
Це пов'язано з тим, що отримано гарантії незастосування військової сили в Південній Осетії та Абхазії з боку Грузії, відзначив він. "Із цього моменту, я вважаю, політичні ризики пішли на спад", - сказав Кудрін.
Він відзначив, що уряд має намір вживати заходів з підтримки ліквідності на російському фінансовому ринку і для цього вже є всі необхідні інструменти.
Відповідаючи на запитання, чи витримає російський фондовий ринок спад на світових ринках, Кудрін упевнено заявив - "витримає".
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас