Найбільший британський забудовник поглинає конкурентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший британський забудовник поглинає конкурентів

Нерухомість
152
Найбільша житлово-будівельна корпорація Великобританії Nationwide має намір поглинути компанії Derbyshire Building Society та Cheshire Building Societies.
Дане рішення Nationwide прийняла після того, як більш дрібні компанії зіткнулися з фінансовими проблемами. Таке поглинання стане кращим виходом для них, оскільки Nationwide зможе забезпечити їм необхідну підтримку.
Активи Derbyshire Building Society нараховують £7,1 млрд (€8,8 млрд), компанія має 50 філій та 485 тис. інвесторів. У першому півріччі 2008 року втрати фірми до сплати податків склали £17 млн (€21 млн). Активи Cheshire Building Societies становлять £4,9 млрд (€6 млрд), компанія має 50 філій і 440 тис. інвесторів. Втрати за той же період становлять £10,5 млн (€13 млн). Голова Cheshire Карен Маккормік вважає, що клієнти підприємства виграють від злиття з таким сильним гравцем ринку, як Nationwide.
Директор асоціації житлово-будівельних компаній Великобританії Едріан Коулз стверджує, що подібні явища відбувалися на ринку і колись. Таким чином, повідомлення про злиття Derbyshire Building Society та Cheshire Building Societies з Nationwide у реаліях поточної кризи на ринку нерухомості Великобританії сюрпризом не стало.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас