В Японії побудували божевільні будинки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Японії побудували божевільні будинки

Нерухомість
450
Необхідно завжди тримати розум у тонусі - так вважають Shusaku Arakawa та Madeline Gins, що створили антикомфортабельні будинки. Ці апартаменти незвичайною обстановкою, що хвилює свідомість, покликані ускладнювати життя своїм власникам.
Кожен поверх побудований із цементних блоків квадратних і сферичних форм, які час від часу можна переставляти, щоб уникнути одноманітності.
Яскраві відтінки червоного, жовтого, синього і зеленого не дають відпочити органам почуттів, у той час як похилі підлоги та вузькі проходи змушують увесь час змінювати позу та згинатися. Навіть вимикачі вставлені найбільш непередбачуваним чином, без усякого зв'язку із простором, який освітлює лампочка.
Примиритися з такими умовами майже неможливо, пише Служба континентів. Вони тримають мешканців у постійній тривозі та занепокоєнні, будячи, за словами Arakawa, всі первісні інстинкти, у результаті чого життя стає більш насиченим і довгим.
Перші житла, придумані Arakawa і Gins два роки тому, виставили на продаж у Токіо. Планується побудувати схожі будинки в Парижі та у Нью-Джерсі.
За матеріалами:
Newsland
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас