Обдурених "Еліта-Центром" поселять на Троєщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обдурених "Еліта-Центром" поселять на Троєщині

Нерухомість
158
Секція містобудівної ради Києва розглянула проект будівництва житлового будинку на 170 квартир на пр. Маяковського, 1-3 у Деснянському районі столиці, частина квартир якого буде передана потерпілим від афери компанії "Еліта-Центр", повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації.
Відповідно до проекту, заплановане будівництво 12-24 поверхового будинку загальною площею квартир 11 тис. кв. м. На підземних поверхах планується організувати паркінг на 90 машиномісць. Перший поверх будинку займуть об'єкти громадського обслуговування, перелік яких погоджений з районною адміністрацією. Також проектом передбачене використання території біля озера в якості рекреаційної.
На думку фахівців, будинок на даній території може бути побудований, але в рамках проекту необхідно розробити схему транспортно-пішохідного обслуговування будинку і розміщення дитячих ігрових і спортивних майданчиків. Проектом пропонується дитячі і спортивні майданчики розмістити за територією, відведеною замовникові. Але використання прибудинкових територій сусідніх житлових будинків суперечить нормативним вимогам. Запропоноване рішення може бути реалізовано, якщо замовник вирішить питання до відведення земельної ділянки. Проект рекомендовано доопрацювати з урахуванням зауважень, говориться в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас