Форекс - прогноз на четвер 04.09.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на четвер 04.09.08

Фондовий ринок
343
13:00 - Замовлення в промисловості у Німеччині за липень.
Промисловість Німеччини переживає не кращі часи і це видно з даних про замовлення. Якщо внутрішній попит залишився більш-менш у тому ж діапазоні, хоча тренд вже спрямований вниз (з урахуванням сезонності -0.6% до рівня 111.9), то закордонні замовлення в червні показали різке зниження (з урахуванням сезонності -5.1% до рівня 142.7).
Основну частину на себе прийняла промисловість, яка не виробляє товари довготермінового користування. Попит на товари довготермінового користування поки стабільний. У випадку продовження зниження замовлень у промисловості, які в червні знизилися на 2.9% до рівня 125.6, євро проти долара продовжить знижуватися в ціні. Євро в парі EURUSD продаємо за будь-якого відкоту ціни вгору, але варто уникати його продажу поблизу рівня 1.4309.
14:00 - Рішення Банку Англії щодо процентної ставки. Зрушень в той чи інший бік щодо процентної ставки не очікується, і вона залишиться на рівні 5.0%.
Занадто висока ставка для економіки Англії, якщо врахувати, що спад в економіці вже почався. Варто шукати натяків на швидке зниження ставки, які повинні міститися у виступі Мервіна Кінга про інфляцію, яка підсилюється, зниження світової економіки і ВВП Англії, і як це відображається на бізнес середовищі Англії. У випадку, якщо натяки будуть знайдені, фунт буде проданий.
14:45 - Рішення ЄЦБ щодо процентної ставки. Імовірніше за все ставка поки ще не буде знижена і залишиться на рівні 4.25%.
Більше уваги варто приділити в 15:30 прес-конференції Ж.Кл.Тріше, що супроводжує публікацію рішення, від тону якого буде залежати в короткотерміновій перспективі доля євро. У випадку, якщо тон буде все ще агресивним, то це підтримає євро.
Основний тиск варто зробити на аналізі ключових фраз і контексту, в якому вони будуть сказані, це інфляція, різке зниження цін на нафту, бізнес настрою, що знижується, та попит на європейську продукцію. У випадку, якщо виявиться, що даними фразами Ж.Кл.Тріше не зможе підтримати впевненості інвесторів в європейській економіці, то євро негайно обвалиться, що також обрушить і європейський фондовий ринок.
В цьому випадку в парі EURUSD рівень підтримки на 1.4309 може бути пробитий. Деяку підтримку парі EURUSD може зробити занадто негативні новини з Англії, які можуть обумовити покупки пари EURGBP.
15:30 - Дані про зайнятість населення від ADP у США за серпень.
У червні кількість тих, хто отримує зарплату, збільшилася на 9 тис. чоловік, а в липні очікується зниження на 19 тис. Ринок робочої сили в США за даними ADP стабільний, що повинне підтримати долар.
15:30 - Первинні заявки на допомогу з безробіття в США за тиждень до 30 серпня.
За попередній тиждень кількість безробітних збільшилася до 449 тис., що імовірно, викликано очікуванням урагану "Густав", яким залякував усіх, хто залишився в Новому Орлеані і прилеглих районах, жителів, мер міста Рей Нейджин.
Ураган "не виправдав" побоювань, всі вчасно втекли іі кількість жертв поки мінімальна. У кожному разі, збільшення безробіття викликане неординарними факторами, яких неможливо уникнути, що не повинне похитнути віру інвесторів в американську економіку. Очікується зниження первинних заявок на допомогу з безробіття до 411 тис. чоловік, що також, повинне підтримати долар.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас